Hesap Silme

SSH Remote hesabınızın silinmesini mobil uygulama içerisinden talep edebilirsiniz. Silme talebi nasıl oluşturulur? 1. SSH Remote uygulamasını açın. 2. Profil veya Ayarlar bölümünü açın. 3. Hesap ve Güvenlik bölümüne girin. 4. Hesabı Sil seçeneğini seçin. 5. Silinecek verileri inceleyip talebi onaylayın. Sonrasında ne olur? Hesabınız yapılandırılmış silme bekleme sürecine girer. Bu süre içinde uygulama talebi iptal etme seçeneği sunabilir. Süre sonunda hesap ve hesaba bağlı bulut verileri hizmetin silme sürecine göre silinir veya anonimleştirilir. Silme kapsamındaki veriler Şifreli Cloud Sync kayıtları, cloud backup payloadları, cihaz oturumları, kimlik doğrulama bağlantıları, bildirim tercihleri, dışa aktarma dosyaları, wrapped şifreleme anahtarı materyali ve hesaba bağlı diğer uygulama verileri bu kapsama dahildir. Sınırlı kayıtlar Ödeme, güvenlik, dolandırıcılık önleme veya yasal zorunluluk nedeniyle bazı sınırlı kayıtların derhal silinmek yerine saklanması veya anonimleştirilmesi gerekebilir. SSH şifreleri, private keyler ve terminal komut geçmişinin okunabilir backend içeriği olarak saklanması amaçlanmaz. Uygulamaya erişemiyorsanız sshremote.com üzerinde yayınlanan destek adresine hesabınızla ilişkili e-posta adresinden ulaşın. Silme talebini uygulamadan oluşturamıyorsanız hesap sahipliğini doğrulamamız gerekebilir.